Нашите принципи & правила

Стремим се да създадем общество, което е разнообразно, приятно и конструктивно чрез нашите Facebook и Instagram страници.
Приемаме с удоволствие обратна връзка, нови идеи и взаимодействия, които ще ни помогнат да запазим и подобрим нашите концепции и работа.

Въпреки това, си запазваме правото да премахваме обидни, вулгарни и дискриминиращи публикации и коментари.
Тук може да видите някои от правилата, които спазваме, за да сме сигурни, че обществото на Schär е сигурно място за всички.

 

Бъди мил и учтив

Всички заедно искаме да създадем приятна обстановка. Да се отнасяме с всеки с уважение. Дебатите са нещо нормално, но да сме мили и искрени е задължително.

Без обиди и омразна реч

Уверете се, че всеки се чувства сигурно. Какъвто и да е вид тормоз не е позволен, а коментари относно раса, религия, култура, сексуална ориентация, пол и самоличност не се толерират.

Без спам и реклами

Спам, ирелевантни и неуместни линкове и промотиране / самореклама не са разрешени

Уважавай личното пространство на всеки

Да бъдеш част от това общество изисква взаимно доверие. Автентичните дискусии правят едно общество чудесно, но някои видове информация следва да останат лични. Не споделяйте детайли, които смятате, че са лични, както и информация като телефонен номер, имена и други в пбуличното пространство.

 

Потребителите са отговорни за съдържанието и коментарите, които споделят в социалните канали на Schär. Schär си запазва правото да премахва съдържание, което противоречи на изброените правила. Потребители, които многократно нарушават правилата, могат да бъдат блокирани от страницата.

Нашата главна цел е да създадем безопасно общество, където хората да могат да споделят мислите и опита си в помощ на всички останали.