Schär | glutenfree Products - Експерти в храненето

Експерти в храненето

Продукти

В Schär нашите специалисти се стремят да съчетаят сложните диетични изисквания с joie de vivre (радостта от живота).

Център за проучвания и развитие 

„Напредъкът идва от проучванията. Сърцето на нашата научноизследователска дейност бие в Центъра Dr. Schär R&D в Триест. Всеки ден нашите служители поемат различни предизвикателства, за да разработят нови продукти и да подобрят качеството на вече съществуващите. Чрез изследователски проекти, проучване на нови суровини и иновативни технологии и формули, ние работим за подобряване на живота на нашите потребители и за да бъдем “близо” до техните нужди. 

Virna Cerne, директор Корпоративни проучвания и развитие 

Хранителни услуги

„Терминът “без глутен” често се свързва с намалено удоволствие и ограничения но нашият екип за хранителни услуги се стреми да промени това убеждение, като ви подкрепя в живота без глутен. Храненето ще си остане удоволствие и е забавно да експериментирате с нови, различни и специални съставки, които не само имат чудесен вкус, но и помагат за балансирано хранене. Ние сме свързани със специалисти по хранене от целия свят, организации и асоциации, което ни позволява да “хванем” потребителите за ръка и да ги напътстваме по пътя към новия им начин на живот. Решаваме много въпроси просто и бързо. Повярвайте ни, животът без глутен е полесен, отколкото си мислите, а вкусът е различен, да, но е вкусно! 

Jacqueline Pante, директор Корпоративни хранителни услуги 

Гарантиране на качеството 

„Нашата задача като отдел за контрол на качеството е да наблюдаваме всички организационни и технически мерки, които служат за подготовка и тестване на създаването и поддържането на определеното качество на нашите продукти. Безопасността на нашите продукти е абсолютен приоритет. Ето защо нашият глобален екип от повече от 50 служители работи с отдаденост, ентусиазъм и страст, за да гарантира, че качеството и безопасността на всички наши производствени обекти отговарят на найвисоките стандарти от суровината до крайния продукт. Нашата амбиция е да създаваме иновативни, вкусни и безопасни продукти. Ние сме мотивирани да произвеждаме индивидуални решения за хора със специални хранителни нужди. Водени сме от радостта от постоянното развитие, страстта към висококачествените съставки и любовта към храната. 

Guenther Augustin, директор Корпоративно осигуряване на качеството