Schär | glutenfree Products - Направено с най-доброто от нас

Направено с най-доброто от нас

Продукти

Вярваме в силата храната да обединява хората, а не да ги разделя.

Когато всеки донесе своите уникални предпочитания и нужди около масата, той придава своя уникален привкус, който прави всяко хранене по-богато. По същия начин, насърчени от любителите на качеството, които ни тласкат напред и ни вдъхновяват да продължаваме да създаваме, ние събираме само най-добрите безглутенови зърнени храни и съставки, за да направим вкусна храна, която се прави с най-доброто от нас.

Качество 

Качеството е било и винаги ще бъде в центъра на всичко, което правим. 

От избора на найдобрите зърнени храни без глутен до времето, прекарано с хоратова, което влагате, е това, което получавате. 

Това първокласно разнообразие от безглутенови съставки завършва в чиниите на нашите потребители, където ги каним да се съберат и да прекарат качествено време на масата.

Страст 

От нашите ангажирани фермери до нашите занаятчийски пекари, ние го правим от любов към занаята. 

Ние сме запалени по това, което правим; ние сме майстори, ние сме производители, ние сме пекари. 

Ние вярваме в страстта пред съвършенството … всеки път.

Близост 

Оставаме близо до нашите потребители, защото знаем, че техните нужди и вкусове винаги се променят и искаме да се променяме заедно с тях. 

Да си близо е единственият начин да стигнеш много далеч.

Креативност 

Креативността е нашият найдобър инструмент за подобрения и иновации. 

Това е малката магическа искра, която загрява нашите фурни и ни позволява да доставяме вкусни ястия без глутен директно на вашата трапеза. 

Обхват 

Нашата работа е да използваме храната, за да съберем уникални индивиди –  хора, които правят храната много побогата, благодарение на собствените си уникални вкусове.