WP_Wild-Biscuits

Бисквитите Wild са тук:

дивото никога не е било толкова вкусно

Нашият нов снак е вече наличен: Бисквитите Wild са най-новото попълнение на Schär за деца и възрастни. Удобно пакетирани в порции, те може да са без глутен, но са изключително вкусни!

WP_WildPlayBook

Пъстро приключение

С книжката за оцветяване Wild, децата ще научат повече за дивите животни и начина им на живот. Прочетете забавните факти, открийте как живеят животните и оцветете формите.

Изтеглете книжката за оцветяване
WP_WildPlayBook_13

Вкусът и хрупкавостта срещат дивите форми

Бисквитките Wild са перфектно безглутеново изкушение за деца. Те са в забавни форми, които представят някои от най-известните и редки животни. Те не само изглеждат добре, но са и вкусни, с хрупкава текстура и вкусен ванилов аромат, който децата обожават. Бисквитките Wild са без лактоза и добър източник на фибри.

Знаете ли, че …

WP_WildPlayBook_12

Слоновете са едни от най-големите сухоземни животни на планетата и могат да тежат няколко тона. Те също така са известни със своята памет и могат да се разпознават в огледало, също като хората.

WP_WildPlayBook_1

Научното име на полярната мечка, Ursus Maritimus, означава „морска мечка“, защото е единствената мечка, която се смята за морски бозайник, който прекарва време в Северния ледовит океан.

WP_Wild-Biscuits_BG