Schär | glutenfree Products - Компанията Dr. Schär

Компанията Dr. Schär

Продукти

Нашата история започва през 1922 г. в Южен Тирол, сърцето на Алпите, с визия да подобрим живота на хората със специални хранителни нужди. Още от основаването на компанията близостта до потребителя е наше водещо обещание.

Нашата основна компетентност съчетава специфичните, сложни изисквания към храненето с отдаденост и радост от живота.

Отговорност, прогрес и близост са ценностите, които ни дават стабилност и надеждност. Ние сме семейна компания с глобален обхват, с 16 обекта в 11 държави и повече от 1500 служители по целия свят. Нашите продукти се предлагат в повече от 100 държави.

Нашите основни ценности

Отговорността

е предпоставка за смислено действие. 
 
Ние поемаме отговорност за благополучието на нашите потребители. Нашите действия зависят от нас самите и се отнасяме отговорно към ресурсите си, за да гарантираме, че продуктите и услугите ни постигат найголяма полза за потребителите. 

Прогресът 

е нашият двигател за развитие.

Чрез иновации ние подобряваме живота на нашите потребители. Ние сме отворени, ангажирани и насърчаваме иновациите със страст, за да ентусиазираме нашите потребители отново и отново на всяка крачка. 

Близостта

създава качество.

Ние сме близо до нашите потребители, близо до пазарите и обменяме и споделяме информация вътрешно. Това създава разбиране на нуждите на нашите потребители. Разбиране, което представлява източник на развитие на продукти и услуги, които подобряват живота им. И ключът към нашия успех.